Dit zijn de resultaten voor 'Betalen voor objecten'

U kunt op eBay voor objecten betalen met PayPal of een creditcard. Controleer voordat u biedt of koopt de aanbieding om te zien welke betalingsmethoden de verkoper accepteert.

Nadat u een aanbieding in veilingvorm hebt gewonnen of een object voor een vaste prijs hebt gekocht met Nu kopen, kunt u voor uw bestelling betalen. 

Controleer of wijzig uw verzendgegevens wanneer u de transactie afhandelt en betaalt. Als uw PayPal-rekening is gekoppeld aan uw eBay-account hoeft u alleen te bevestigen en te betalen. Als dat niet het geval is of als u geen PayPal-rekening hebt, kunt u een andere betalingsmethode selecteren, zoals een creditcard. Vervolgens bevestigt u uw bestelgegevens en betaalt u als bezoeker via PayPal. 

Als u met een kaart betaalt, kan het zijn dat u bij de betaling een standaard beveiligingsverificatie moet uitvoeren.

U ontvangt een e-mail waarin wordt aangegeven dat uw betaling is ontvangen en wanneer uw object wordt verzonden.

U kunt de afhandeling als volgt versnellen:

  • Uw betalingsgegevens opslaan 
  • Elke keer met PayPal betalen 


Kopersbescherming

Wanneer u met PayPal betaalt, wordt u voor de volledige waarde van de meeste bestellingen beschermd, inclusief verzendkosten.  


Overige geaccepteerde betalingen

Voor objecten in bepaalde rubrieken (zoals Onroerend goed of rubrieken op eBay Motors) of objecten die worden opgehaald, kunnen verkopers ook Betalen bij ophalen, Onder rembours, bankoverschrijvingen, cheques, postwissels of andere betalingsservices accepteren. Met deze methoden wordt u echter niet beschermd.


Meer acties:


Meer weten:

Was deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik op Contacteer ons voor meer hulp.