Dit hebben we gevonden voor 'Alles over bieden en kopen'

Als u een object op eBay wilt kopen, kunt u het Nu kopen tegen een vaste prijs, een Beste voorstel doen of een bod plaatsen op een veiling.

Nu kopen

Bij sommige aanbiedingen kunt u Nu kopen selecteren om een object direct te kopen tegen een vaste prijs. Bij veilingen en in de meeste rubrieken is de optie Nu kopen slechts beschikbaar totdat iemand een bod heeft geplaatst. De optie verdwijnt en het object wordt vervolgens verkocht aan de hoogste bieder.

Een beste voorstel doen

Bij sommige Nu kopen-aanbiedingen kunt u een lagere prijs bieden. Voer de prijs in die u wilt betalen. De verkoper beslist vervolgens of hij uw bod accepteert of een tegenvoorstel doet.

Een bod uitbrengen

U kunt op een object in een veiling bieden door het bedrag dat u biedt in de aanbieding in te voeren. We laten het u weten als iemand meer biedt, zodat u dan nogmaals kunt bieden.

Als u wilt voorkomen dat u wordt overboden, voert u het hoogste bedrag of het maximumbod in dat u wilt betalen. Ons automatisch biedsysteem verhoogt uw bod stapsgewijs zodat u de hoogste bieder bent, totdat uw maximumbod wordt bereikt. Als iemand meer biedt dan uw maximum, laten we u dat weten, voor het geval u nogmaals wilt bieden.

Bied alleen op objecten die u ook wilt kopen. U kunt uw bod meestal niet intrekken. Als u wint, moet u de verkoper betalen.

 

Meer weten:

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.