Dit hebben we gevonden voor 'Een lid melden'

Als er een probleem is met uw bestelling, probeert u het best eerst de verkoper te contacteren en het probleem op te lossen. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende problemen en hoe u deze kunt oplossen.

U hebt het object niet ontvangen

Traceer het pakket om na te gaan of het nog onderweg is of contacteer de verkoper en vraag hem naar de status. Als de verkoper niet reageert of als u het probleem niet samen kunt oplossen, kunt u dat aan ons melden en dan gaan wij na of uw bestelling gedekt wordt door de Geld-terug-garantie van eBay.


Meer acties:

Het object week af van de beschrijving

Als het object afwijkt van de beschrijving, kunt u de verkoper contacteren en het probleem proberen op te lossen, of u kunt het object terugsturen voor een terugbetaling.


Meer acties:

De verkoper beweert dat u niet hebt betaald

U kunt de verkoper contacteren en een betalingsbewijs voorleggen. Als de verkoper blijft weigeren om het object te verzenden, kunt u dat aan ons melden en dan helpen wij u het probleem op te lossen.

Als de verkoper een geschil wegens onbetaald object tegen u heeft geopend, maar u toch voor het object hebt betaald of de bestelling hebt geannuleerd, kunt u bezwaar maken tegen het onbetaalde object. Zodra we uw gegevens hebben gecontroleerd, verwijderen we het onbetaalde object van uw account.


Meer acties:

De verkoper wil het object niet meer verkopen of verzenden

Als u niet voor het object hebt betaald, kunt u de bestelling annuleren.

Als u voor het object hebt betaald, moet de verkoper binnen 10 werkdagen het volledige bedrag terugbetalen. Als u de terugbetaling niet op tijd ontvangt, kunt u dit aan ons melden en dan helpen wij u het probleem op te lossen.


Meer acties:

Ongepast gedrag of beleidsovertreding

Soms zijn het gedrag en de communicatie van een ander lid ongepast, maar niet in strijd met het eBay-beleid. Voorbeelden van gedrag dat onze regels en beleid overtreedt zijn een valse identiteit aannemen en een account aanmaken met valse gegevens om beperkingen of limieten te voorkomen.

Als u van mening bent dat een ander lid ons beleid overtreedt, kunt u dit aan ons melden. We nemen alle meldingen serieus en voeren een grondig onderzoek uit voordat we actie ondernemen. Om de privacy van onze leden te beschermen, kunnen we geen informatie verstrekken over de acties die we mogelijk nemen tegen andere leden.

Als u een object ziet dat niet is toegestaan op eBay, kunt u dat aan ons melden.


Meer acties:

 

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.