Dit hebben we gevonden voor 'Bod annuleren'

Of u een bod al dan niet kunt intrekken, hangt af van de omstandigheden en het tijdstip van het bod. U kunt een bod intrekken om de volgende redenen:

1) U hebt per ongeluk het verkeerde biedbedrag getypt. U hebt bijvoorbeeld 99,50 euro geboden in plaats van 9,95 euro. Als dit gebeurt, moet u het juiste biedbedrag meteen opgeven. Van mening veranderen beschouwen wij niet als per ongeluk een fout biedbedrag invoeren.

2) De beschrijving van het object waarop u hebt geboden, is ingrijpend veranderd. De verkoper heeft bijvoorbeeld bepaalde gegevens over de functies of de staat van het object bijgewerkt.

3) U kunt de verkoper niet bereiken per telefoon of via e-mail.

Als een van de bovenstaande voorwaarden van toepassing is, raadpleeg dan deze informatie over een bod intrekken of annuleren om na te gaan of u voldoet aan de tijdsbeperkingen voor het intrekken van een bod.

Als u vindt dat u een geldige reden hebt om een bod te annuleren, vul dan dit formulier voor bodintrekkingen in.

Een bod is niet-bindend als het wordt aangeboden in een rubriek die onder het beleid voor niet-bindende biedingen valt of als de verkoop wettelijk of volgens de gebruikersovereenkomst van eBay verboden is. In elk ander geval is uw bod bindend, ook als u op meerdere identieke objecten biedt, en moet u voldoen aan de bovenstaande voorwaarden als u uw bod wilt intrekken of annuleren.

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.