Dit zijn de resultaten voor 'Uw account sluiten'

Als een eBay-account permanent gesloten is, kunt u deze niet opnieuw openen. Ook kunt u de bijhorende gebruikersnaam en het bijhorende e-mailadres niet langer gebruiken op eBay. Nadat uw account is gesloten, kunt u zich op elk moment opnieuw inschrijven op eBay met een nieuwe gebruikersnaam en een nieuw e-mailadres. Graag vernemen we van u wat de aanleiding is van het sluiten van uw account. U kunt hiervoor ook altijd contact opnemen met ons.

Dien een aanvraag om uw eBay-account definitief te sluiten in.

Was deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik op Contacteer ons voor meer hulp.