Dit hebben we gevonden voor 'Betaald worden op eBay'

Betaald worden op eBay

Het is eenvoudig om betaald te worden voor items die u op eBay hebt verkocht. Uw kopers kunnen voortaan betalen met nog makkelijkere betalingsmethoden en u ontvangt het geld op uw zichtrekening.

Als u een nieuwe verkoper bent op eBay, kunt u via de onderstaande link registreren door een aanbieding te maken. Voor meer informatie kunt u ook onze pagina Inschrijven als verkoper bekijken.

Een aanbieding maken

Zodra u als verkoper op eBay bent geregistreerd, kunt u beginnen met verkopen. We vragen u om aanvullende informatie om de verificatie te voltooien en zo te voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Het verifiëren van uw gegevens helpt ook om vertragingen van uw uitbetalingen te voorkomen.

Handige artikelen: 

Maak een goed begin door onze gidsen te lezen over hoe u een verkoopaccount opzet en uitbetaald krijgt op eBay.

Registreer voor de Betaaldiensten van eBay

Als u op eBay wilt verkopen, moet u zijn aangemeld voor de Betaaldiensten van eBay. Als u zich nog niet hebt aangemeld, wordt u door de aanmeldingsprocedure geleid wanneer u de volgende keer een aanbieding maakt. U kunt zich ook registreren voor eBay om uw betalingen te beheren door uw accountinstellingen bij te werken. 

Als u zich eenmaal hebt aangemeld, kunt u objecten op eBay verkopen. Na uw aanmelding wordt uw aanbieding geplaatst. Via de map Onverkocht kunt u objecten opnieuw aanbieden.

Totdat u de aanmelding hebt voltooid, kan eBay uw mogelijkheden om aanbiedingen te plaatsen beperken, waaronder, zonder beperking, het beperken van nieuwe aanbiedingen, het beperken van wijzigingen in bestaande aanbiedingen of het beëindigen van aanbiedingen. 

Als u hulpprogramma's van derden gebruikt om uw aanbiedingen, voorraad, financiën of terugbetalingen te beheren, verandert er niets aan de manier waarop u die hulpprogramma's gebruikt.

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.