Dit hebben we gevonden voor 'Betaald worden op eBay'

Betaald worden op eBay

Het is eenvoudig om betaald te worden voor items die u op eBay hebt verkocht. Uw kopers kunnen voortaan betalen met nog makkelijkere betalingsmethoden en u ontvangt het geld op uw zichtrekening.

Als u een nieuwe verkoper bent op eBay, kunt u via de onderstaande link registreren. Voor meer informatie kunt u ook onze pagina Inschrijven als verkoper bekijken.

Inschrijven als verkoper

Zodra u als verkoper op eBay bent geregistreerd, kunt u beginnen met verkopen. We vragen u om aanvullende informatie om de verificatie te voltooien en zo te voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Het verifiëren van uw gegevens helpt ook om vertragingen van uw uitbetalingen te voorkomen.

Handige artikelen: 

Maak een goed begin door onze gidsen te lezen over hoe u een verkoopaccount opzet en uitbetaald krijgt op eBay.

Registreer voor de Betaaldiensten van eBay

Als u een actieve verkoper bent op eBay, maar u nog niet bent geregistreerd voor Betaaldiensten van eBay, dan zult u een e-mail ontvangen om u voor een bepaalde datum te registreren. 

Als u deze uitnodiging hebt ontvangen, maar u uzelf nog niet hebt geregistreerd, registreer u dan via de link in de e-mail. 

Als u uzelf niet registreert tegen de datum die in de e-mail aangegeven staat, dan kan eBay uw mogelijkheid om aanbiedingen te plaatsen beperken, waaronder maar niet beperkt tot: het beperken van het plaatsen van nieuwe aanbiedingen of het wijzigen van bestaande aanbiedingen, en het beëindigen van aanbiedingen.

Na de registratie

Nadat u bent geregistreerd, activeren we uw account voor Betaaldiensten van eBay. Dit kan tussen enkele dagen en enkele weken duren. 

Binnen 24 uur na registratie worden uw bestaande eBay-aanbiedingen op ondersteunde sites automatisch ingesteld voor betalingsbeheer door eBay en hoeft u geen wijzigingen aan te brengen.

Als u hulpprogramma's van derden gebruikt om uw aanbiedingen, voorraad, financiën of terugbetalingen te beheren, verandert er niets aan de manier waarop u die hulpprogramma's gebruikt wanneer u bent geactiveerd.

Vond u deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik voor meer hulp op Contact opnemen.