Dit zijn de resultaten voor 'Uw aanbiedingen bijwerken voor Betaaldiensten'

Uw aanbiedingen bijwerken voor Betaaldiensten

Zodra we de verstrekte gegevens hebben beoordeeld en Betaaldiensten voor uw account is geactiveerd, werken we uw aanbiedingen bij met alle manieren waarop uw kopers kunnen betalen. Het proces is automatisch, dus u hoeft niets te doen.

Belangrijk
De informatie op deze pagina is alleen van toepassing op klanten die in de Europese Unie wonen. Klanten die buiten de Europese Unie wonen, kunnen ons artikel Updating your listings for managed payments (dit artikel is alleen beschikbaar in het Engels) raadplegen.

Wanneer Betaaldiensten voor uw account wordt geactiveerd, laten we u via e-mail weten wanneer alles is overgezet.

Wat we bijwerken in de overgangsfase

Wanneer we de nieuwe situatie met Betaaldiensten voor uw account activeren, ziet u de volgende wijzigingen:

 • Er zijn nieuwe betalingsopties beschikbaar voor kopers, zoals Apple Pay voor mobiele apparaten en de app, Google Pay voor mobiele apparaten, de app en de desktop, plus creditcards, bankpassen en PayPal
 • U ontvangt uitbetalingen op de gekozen bankrekening.
 • Als u internationale verzending aanbiedt naar landen die Betaaldiensten ondersteunen, wordt uw aanbieding aan kopers getoond op de lokale eBay-sites.
  • We beëindigen echter uw aanbiedingen op internationale eBay-sites die Betaaldiensten momenteel niet ondersteunen. De betreffende kosten worden automatisch teruggestort.
 • Eventuele aanbiedingen in een van de rubrieken die uitgesloten zijn voor Betaaldiensten, worden automatisch beëindigd.

In de overgangsfase ontvangt u sommige betalingen voor objecten nog steeds op uw PayPal-rekening. Zodra de overgang is voltooid, worden alle betalingen voor objecten overgemaakt naar de gekozen bankrekening.

Aanbiedingen met biedingen of voorstellen

Een aanbieding met een bod of voorstel werken we pas bij nadat de aankoop is voltooid. Een van de vereisten voor verkopers is dat u de aanbieding niet mag wijzigen vanaf het moment waarop het bod wordt uitgebracht tot het moment waarop de aankoop wordt voltooid.

Dit beschouwen we als een aanbieding met een bod of een voorstel:

 • Een aanbieding in veilingvorm waarop een of meer biedingen zijn uitgebracht
 • Een aanbieding met een actief voorstel van een koper
 • Een aanbieding waarvoor u een voorstel aan een koper hebt gedaan, maar deze heeft nog niet gereageerd

Wat gebeurt er als een aanbieding een bod of een voorstel heeft?

Aangezien we aanbiedingen met een bod of voorstel niet bijwerken, moet u ze op dezelfde manier afhandelen als voordat we Betaaldiensten voor u hebben geactiveerd. Als kopers PayPal als betalingsmethode hebben geselecteerd wanneer ze een bod of een voorstel doen terwijl we Betaaldiensten nog niet voor u hebben geactiveerd, ontvangt u de betaling op uw PayPal-rekening.

Beperkte objecten

Alle verkopers moeten de richtlijnen volgen in ons beleid voor verboden en beperkte objecten. Voor verkopers die deel uitmaken van Betaaldiensten, gelden extra beperkingen voor wat ze op eBay kunnen aanbieden. Aanbiedingen die niet voldoen aan deze regels, kunnen van de site of uit zoekresultaten worden verwijderd.

Nieuwe aanbiedingen maken

Zodra we Betaaldiensten voor uw account hebben geactiveerd, kunt u makkelijk nieuwe aanbiedingen maken in Verkopershub of in Mijn eBay.

Zo maakt u een nieuwe aanbieding in Verkopershub:

 1. Ga in Verkopershub naar Aanbiedingen.
 2. Selecteer Aanbieding maken.

Zo maakt u een nieuwe aanbieding in Mijn eBay:

 1. Ga in Mijn eBay naar Verkopen.
 2. Selecteer Een object aanbieden.

Wanneer u een nieuwe aanbieding maakt, krijgt u een foutmelding als u probeert een aanbieding in te dienen waarin u retourzendingen en ruilen aanbiedt als retourbeleid.

Als u aanbiedings-API's van eBay gebruikt, kunt u nog steeds objecten aanbieden en objectgegevens ontvangen via API's.

Opmerking: In sommige aanbiedingstools (zoals Bestandsuitwisseling) kunt u mogelijk nog altijd een e-mailadres van PayPal opgeven voor uw aanbiedingen.Deze selectie wordt echter genegeerd en de aanbieding accepteert automatisch betalingen via Betaaldiensten. U hoeft geen PayPal-rekening meer op te geven in deze aanbiedingen.

 

Tip
Wanneer we Betaaldiensten hebben geactiveerd voor uw account, worden uw aanbiedingen automatisch binnen 24 uur bijgewerkt met ondersteunde betalingsmethoden.

Was deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik op Contacteer ons voor meer hulp.