Dit zijn de resultaten voor 'Creditering van de verkoopcommissie voor onbetaalde objecten'

Als een koper niet voor een object heeft betaald, kunt u een creditering van de verkoopcommissie, de plaatsingskosten of beide krijgen. 

Creditering van plaatsingskosten

Er worden steeds plaatsingskosten in rekening gebracht als u een object aanbiedt of opnieuw aanbiedt.

Als de aanbieding is geëindigd met een geschil wegens een onbetaald object, kunt u het object opnieuw aanbieden. Er worden plaatsingskosten voor de hernieuwde aanbieding in rekening gebracht, maar zodra het object wordt verkocht, worden de plaatsingskosten overgemaakt naar uw account Als het object niet wordt verkocht nadat u het opnieuw hebt aangeboden, worden de plaatsingskosten niet gecrediteerd.

Als u extra aanbiedingsopties aan uw oorspronkelijke aanbieding hebt toegevoegd, worden hiervoor opnieuw kosten in rekening gebracht wanneer u het object opnieuw aanbiedt.

Creditering van verkoopcommissie

Als u een creditering van de verkoopcommissie wilt aanvragen, moet u een geschil wegens een onbetaald object openen. Als de koper niet voor een object heeft betaald en het geschil wegens een onbetaald object in uw voordeel is gesloten, wordt de verkoopcommissie automatisch aan uw account gecrediteerd.


Meer weten:

Was deze informatie nuttig?

100 tekens resterend

Bedankt voor uw feedback! Klik op Contacteer ons voor meer hulp.